Een grote glazen schelp die zomersprookjes verteld.

Kom luisteren naar de verhalen uit zee bij de Kunstuitleen.

Nieuw in de collectie

schilderijen van Peter Kempeneers

Nieuw in onze winkel

keramiek van Ineke Koops

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

Nieuw in de collectie

schilderijen van Hein van der Voort

In onze winkel

Studio Roof

Armbandjes

Ottomania

Nieuw in onze collectie

schilderijen van Vicky Schot

Malou van der Molen en Heddy-John Appeldoorn in Windkracht 13 en de Kunstuitleen!

11 januari 2017

Zondagmiddag 15 januari om 15.00 uur opent de eerste gezamenlijk georganiseerde expositie van Kunstuitleen Den Helder en Galerie Windkracht 13. Iedereen is om 15.00 uur welkom in Windkracht 13 voor een hapje en drankje en om kennis te maken met de kunstenaars Malou van der Molen en Heddy-John Appeldoorn. Na deze opening gaan wij met z’n allen naar de Kunstuitleen waar ook werk van deze 2 kunstenaars te zien is.

Alvast even voorstellen!

HEDDY-JOHN APPELDOORN

Het werk van Appeldoorn is expressief en geïnspireerd op mythes aangevuld met ervaringen uit zijn eigen leven. Appeldoorn volgde zijn kunstopleiding aan de AKI in Enschede en werd aansluitend aangenomen op de Rijksacademie van beeldende kunsten te Amsterdam.

MALOU VAN DER MOLEN

Van der Molen’s werk, vormt een mooi contrast op het werk van Appeldoorn. Zij heeft een conceptuele benadering. Dat laat ze onder andere zien met haar werk ‘Ash-Afther’. Ze gebruikt de as van verbrande kleding om op een lang stuk textiel een nieuwe wereld te tekenen.Van der Molen studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, richting textiel. Ze ontving in 2014 de bijdrage Jong Talent van het Mondriaanfonds.

 

Klik voor alle exposities